GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Några av Sveriges bästa burgare görs i Borås

     Borås • Publicerad fredag 18:00 • Uppdaterad lördag 16:04
     Foto: Pressbild

     Burgerdudes har i ett antal år testat hamburgare i Sverige och världen. Tidigare i november publicerade de en lista över Sveriges 100 bästa burgare 2022. Flera kedjor med restauranger i Borås finns med på listan. Bäst placering får Tugg med plats 49.

     "Tugg Burgers serverar välgjorda och goda hamburgare, och de har konsekvent hållit hög kvalitet under våra besök. Betyget är en betryggande fyra, vilket gör minikedjan till en riktig pärla i södra Sverige”, skriver Burgerdudes i sin recension.

     Tugg har restauranger i bland annat Borås, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Uppsala.

     Dessutom tar både Bastard Burgers och Brödernas med restauranger i Borås plats på topp 100-listan. Bastard Burgers finns på plats 69 och Brödernas plats 72.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.