GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Vann SM-guld - hoppas på VM

     Fightgym Borås-thaiboxaren Linus Bylander vann SM-guld under lördagen. Nu hoppas han att insatsen räcker till en VM-plats.
     Fightgym Borås-thaiboxaren Linus Bylander vann SM-guld under lördagen. Nu hoppas han att insatsen räcker till en VM-plats.
     Foto: Lena Gunnarsson

     Linus Bylander vann under lördagen sitt andra guld i rad, när thaiboxnings-SM avgjordes i Göteborg. Han vann finalen på en knockout i den tredje ronden.

     – Det känns riktigt bra, för ärligt talat var det precis det (vinna på knockout) jag ville göra, säger mästaren till Borås Tidning.

     I och med SM-guldet siktar Linus Bylander, som tävlar för Fightgym Borås, nu på en landslagsplats och på VM som går av stapeln i december. Ett VM som avgörs i sportens ursprungsland, nämligen Thailand.

     Läs mer här.

     Erbjudande: Testa BT Digital Plus – 100 kr i 100 dagar

     Just nu kan du läsa alla nyheter från Borås Tidning digitalt i 100 dagar för endast 100 kr. Erbjudandet har ingen bindningstid och upphör automatiskt efter hundra dagar.

     I paketet ingår allt innehåll på bt.se, appen MinBT samt e-tidningen.

     Köp BT Digital Plus här.