GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Utsedd till bäst i ligan

     Marek Klassen blev utsedd till ligans bästa guard. Han vann titeln överlägset.
     Marek Klassen blev utsedd till ligans bästa guard. Han vann titeln överlägset.
     Foto: Johan Valkonen

     Borås Basket åkte ut i kvartsfinal denna säsong men Marek Klassen blev trots det utsedd till Årets guard i Svenska Basketligan. Han kom tvåa i både skytte- och assistligan och snittade 19,2 poäng/match och vann utmärkelsen överlägset.

     Kanadensaren fick hela 51,4 procent av rösterna (tvåan fick 12,6) och basketförbundets motivering lyder: ”Tvåa i skytteligan, tvåa i assistligan och tvåa i plusminusligan. Årets guard har genom hela säsongen levererat på en extremt hög nivå.”.

     Läs mer på Borås Tidning.

     Erbjudande: Testa BT Digital Plus – 100 kr i 100 dagar

     Just nu kan du läsa alla nyheter från Borås Tidning digitalt i 100 dagar för endast 100 kr. Erbjudandet har ingen bindningstid och upphör automatiskt efter hundra dagar.

     I paketet ingår allt innehåll på bt.se, appen MinBT samt e-tidningen.

     Köp BT Digital Plus här.