unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Turkiska klubbar visar intresse för Elfsborgsspelaren

.
.
Foto: Lars-Åke Green

Elfsborgsspelaren Deniz Hümmet lånades den här säsongen ut till Örebro, där han under hösten gjorde stor succé. Han har kontrakt med Elfsborg i två säsonger till men nu visar de turkiska ligaklubbarna Göztepe och Fatih Karagümrük intresse för 24-åringen enligt BT.

– Jag har hört om intresse från Turkiet. Men jag ska träffa min agent inom någon vecka så får vi se. Det är absolut ett alternativ, det är en klassliga som jag ser det. Men det viktigaste är att hitta en klubb där jag kan utvecklas, med bra människor och en bra organisation. Sedan har jag full respekt för att jag har två år kvar på kontraktet med Elfsborg, händer ingenting är jag där och ger allt när träningen drar igång i nästa vecka, säger Deniz Hümmet till BT.