GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Talangen förlänger med Elfsborg

Elfsborg har kommit överens om en kontraktsförlängning med Noah Söderberg, 20.
Borås • Publicerad 14 januari 2022
Arkivbild. Noah Söderberg förlänger med Elfsborg.
Arkivbild. Noah Söderberg förlänger med Elfsborg.Foto: Ceasar Segergren

Noah Söderberg kom till Elfsborg som 11-åring. Han flyttades upp till A-truppen inför förra säsongen och gjorde sex inhopp i allsvenskan.

Nu får han ett nytt kontrakt med klubben, som sträcker sig över 2023.

– Det är såklart skönt att vara kvar här. Det visar att de tror på mig och vill fortsätta satsa på mig, säger Söderberg på klubbens hemsida.

Elfsborgs manager Jimmy Thelin om Noah Söderberg:

– Noah har under 2021 tagit stora steg i sin utveckling. Han är en hårt arbetande mittfältare som kan kan jobba över stora ytor. Han har även genom åren i IF Elfsborg visat sig vara målfarlig från sin mittfältsposition, säger han på hemsidan.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.