GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stjärnan stannar i Elfsborg

Elfsborgs finska stjärnback, Leo Väisänen, hade många klubbars ögon på sig. Nu står det klart att han stannar i klubben. Han har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till sommaren 2024.
Borås • Publicerad 3 januari 2022
Förra säsongens bästa Elfsborgsspelare, Leo Väisänen, skriver nytt avtal med klubben.
Förra säsongens bästa Elfsborgsspelare, Leo Väisänen, skriver nytt avtal med klubben.Foto: Johan Valkonen

Leo Väisänen, 24, utsågs till Årets spelare på Elfsborgsgalan. Han var också lagets bästa spelare, enligt BT:s betygsnitt, förra säsongen. På nyårsafton förlängde han sitt kontrakt till 2024.

– Det här känns jättebra. IF Elfsborg är en väldigt fin klubb med en bra organisation så jag är glad över att förlänga mitt kontrakt. Det kändes som helt rätt beslut i det här läget och förhoppningsvis kommer vi göra bra saker ihop, säger Väisänen till klubbens hemsida.

Leo Väisänen kom till Elfsborg inför säsongen 2020 och gjorde i somras mästerskapsdebut när han fick hoppa in i Finlands EM-match mot Danmark. Efter mästerskapet har Väisänen tagit en ordinarie plats i det finska landslagets mittbackslås.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.