unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stjärnan lämnar Norrby för Allsvenskan

.
.
Foto: Mia Höglund

Mergim Krasniqi lämnar Norrby och har skrivit på ett tvåårsavtal med allsvenska Örebro.

Målvakten får dock svår konkurrens eftersom klubben värvade franske Bobby Allain för två dagar sedan. Han kommer närmast från grekiska Olympiakos och har tidigare spelat för Ligue 1-klubben Dijon och spelat i Europa League.

– Vi är glada att kunna hälsa Mergim Krasniqi välkommen till Örebro SK. I Mergim får vi en målvakt som de senaste säsongerna etablerat sig som en av de starkare målvakterna i Superettan. Han är en duktig linjemålvakt med starka ledaregenskaper. Vi ser fram emot att följa hans utveckling när han nu tar nästa steg i sin karriär, säger Axel Kjäll, manager i ÖSK Fotboll.

Krasniqi är fostrad i Norrby IF och tog steget upp från P19-laget i januari 2009. Han var utlånad till Bollebygds IF under en kort sejour men har sedan 2011 spelat i Norrby.