GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stjärnan från Borås lägger ner efter framgångsrik karriär

Hon har tävlat i OS och tagit SM-guld. Nu meddelar Lovisa Claesson att hon ska sluta tävla.
Borås • Publicerad 29 juli 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Ceasar Segergren

Lovisa Claesson är en framgångsrik roddare från Borås. 2021 blev hon uttagen i Sveriges trupp till olympiska sommarspelen 2020 i Tokyo. Spelen genomfördes inte förrän 2021 på grund av den rådande pandemin.

Nu har hon bestämt sig för att sluta tävla .

– Just nu känner jag att det är andra saker i livet som lockar mig mer än att sitta i en båt flera timmar om dagen och försöka bli så snabb som möjligt på det, säger hon till P4 Sjuhärad.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.