GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Slagsmål på Elfsborgsläktaren – en person omhändertagen

Under söndagskvällen spelade Elfsborg oavgjort mot AIK framför 10 000 i publiken. I slutet av matchen blev det tumult stämning på Elfsborgsläktaren när ett slagsmål drog igång.
Borås • Publicerad 11 juli 2022
Det blev internt slagsmål på Elfsborgsläktaren.
Det blev internt slagsmål på Elfsborgsläktaren.Foto: Oskar Pålsson

Bakom ena målet, där klacken håller till, sågs en handfull personer slå varandra innan stämningen blev något lugnare, skriver BT.

Men några minuter senare drog bråket igång igen där en person blev slagen flera gånger, vilket gjorde att han till slut lämnade sektionen. Rädda barn sprang syntes springa därifrån.

Bakom läktaren blev killen omhändertagen av polisen, menar Jonas Andersson, tidigare Kallin som är säkerhetsansvarig på Elfsborg, till BT.

– Det är lite oklart vad som har hänt, jag har inte all information ännu. Men det var ett internt bråk, inga gästande supportrar var inblandade, säger han.

Andersson menar att den omhändertagne är i de lägre tonåren och tillhör inte någon supportergruppering. På grund av sin låga ålder kördes han hem till sina föräldrar.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.