GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjuhärad: Här är nya padelhallen

Det är flera padelhallar som stänger ner, men Bollebygd går emot trenden och satsar på padel, som trendade stort i början av pandemin. Först satsade man på Cadappa Padel och i början av sommaren har även Padelroom Bollebygd invigts.
Bollebygd • Publicerad 22 juli 2022
Martin Berggren är vd på Padelroom Bollebygd, här tillsammans med sina barn Alfred och Klara Berggren. Hela familjen är ett stort fan av racketsporten padel.
Martin Berggren är vd på Padelroom Bollebygd, här tillsammans med sina barn Alfred och Klara Berggren. Hela familjen är ett stort fan av racketsporten padel.Foto: Lena Andersson

Det var i början av sommaren som Padelroom Bollebygd öppnade i Rinna industriområde.

– Det har gått jättebra. Jag är så glad över att folk hittar hit och kommer tillbaka säger, Martin Berggren, vd på Padelroom, till BT.

Berggren bor idag i Borås, där han har fått sitt padelintresse ifrån. Efter att ha träffat flera spelare från Bollebygd tyckte han att det borde finnas ett behov av en padelhall på hemorten.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.