GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Seriepremiär – då lanserar Elfsborg ny hemsida

IF Elfsborg har lanserat en ny hemsida lagom till seriepremiären.
Borås • Publicerad 4 april 2022
Arkivbild på Elfsborg.
Arkivbild på Elfsborg.Foto: Håkan Rosenqvist

På måndagskvällen inleder Elfsborg den allsvenska säsongen med en hemmamatch mot Mjällby. I samband med den presenterar den gulsvarta klubben en helt ny hemsida.

Det är kommunikationsbyrån Brainforest i Borås som står bakom design och webbutveckling.

– Vi fick i uppdrag av IF Elfsborg att designa och utveckla en ny webbplats där besökarens upplevelse står i fokus, säger Johannes Glans, motion designer på Brainforest, i ett pressmeddelande.

Gränssnittet på sajten ska nu vara mer användarvänligt.

– Det ger IF Elfsborg stora möjligheter att själva skapa intressant och relevant innehåll som kan ge ett gulsvart eko över hela fotbolls-Sverige.

Snabb, modern, lättnavigerad och visuellt tilltalande. Så har klubben velat att den nya hemsidan ska vara.

– Det var ett tag sedan elfsborg.se fick sig ett omtag och i den digitala världen går det som bekant fort. Det ställs höga krav på en allsvensk fotbollsförening även på det här planet och därför behöver vi hänga med och utvecklas i samma takt, säger Johannes Sandberg, kommunikationschef på IF Elfsborg, i pressmeddelandet.

Adam ÅstrandSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.