GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rømer inför seriepremiären – berättar om familjetragedin

Under måndagen kliver André Rømer och Elfsborg in i årets allsvenska säsong.
För drygt en månad sedan var mittfältaren med om en familjetragedi.
Borås • Publicerad 4 april 2022
Andre Rømer är en viktig spelare på mittfältet för Elfsborg.
Andre Rømer är en viktig spelare på mittfältet för Elfsborg.Foto: Lars-Åke Green

Danskens försäsong har präglats av sorgearbete. Hans svägerska gick nyligen plötsligt bort. Endast 27 år gammal.

– Allt gick så fort. Hon var inte sjuk, vad vi har fått till oss, eller drabbad av en blodpropp eller så. Det bara hände. Hur kan man förbereda sig på det?, säger André Rømer till BT.

Han själv är 28 år och en viktig spelare i gulsvart.

– Det är mitt ansvar att balansera laget, att vara med i uppspelsfas och se till att vi inte får omställningar emot oss, säger han till BT.

Läs mycket mer om det ofattbara som hände, sorgearbetet, fotbollens betydelse – och hur han ser på sin roll i Elfsborg, i en längre artikel här.

Adam ÅstrandSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.