GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Reinholdsson byter Brage mot Norrby kort efter bråket

Kort efter bråket med lagkamraten byter André Reinholdsson lag.
Borås • Publicerad 12 augusti 2022
Norrby- Brage. André Reinholdsson och Benjamin Arapovic. Arkivbild.
Norrby- Brage. André Reinholdsson och Benjamin Arapovic. Arkivbild.Foto: Lars-Åke Green

Under tisdagens match mellan Norrby och Brage blev det bråk mellan Brages André Reinholdsson och en lagkamrat. Nu lämnar han laget och byter grönvitt mot en plats i Norrby.

– Det känns jättebra att vi har kunnat knyta till oss André. Han känns som ett väldigt bra komplement i vårt anfallsspel. Han kan bidra med kraft i djupled och målfarlighet. Det är det som har attraherat, säger Lasse Nilsson, sportchef i Norrby IF, till Borås Tidning.

André Reinholdsson, 26, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den här säsongen.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.