GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Pandemin har slagit hårt mot Borås Judoklubb

     Sport • Publicerad 15 juli 2021
     Gabriel Bengtsson.
     Gabriel Bengtsson.
     Foto: Jan Pettersson

     Efter OS 2008 lade Gabriel Bengtsson ner elitsatsningen och började i stället arbeta på Borås Judoklubb.

     Pandemin har slagit hårt mot klubben och lett till att Gabriel, som var klubbens enda anställda, inte kunnat behålla sin anställning utan i stället får arbeta på ideell basis.

     – När vi inte har kunnat ha verksamhet igång får vi väldigt små intäkter via sponsorer och medlems- och träningsavgifter. Det här gör att vi inte längre kan ha en person heltidsanställd, säger klubbens tidigare enda anställde Gabriel Bengtsson till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.