GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Padelföretag i konkurs – efter tre år

Under sommaren har Elementvägen Padel AB, med säte i Borås, blivit försatt i konkurs.
Borås • Publicerad 19 augusti 2022

Bolaget fokuserade på att bland annat driva försäljning, konstruktion och utveckling av padelbanor. Det grundades 2019 och blev försatt i konkurs 23 juni. Det var hemmavarande i Göteborg men med säte i Borås kommun.

Företaget hade en anställd, enligt Bolagsverket.

Den senaste inlämnade årsredovisningen visar en omsättning på 6 471 000 kronor och samt ett positivt resultat på 371 000 kronor.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.