GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Padelföretag i konkurs – efter ett år

Jonsered Padel Club AB, med säte i Borås, har blivit försatt i konkurs under sommaren.
Borås • Publicerad 18 augusti 2022

Jonsered Padel Club AB var hemmavarande i Göteborg, men hade sitt säte i Borås. Bolaget grundades 2021 och blev försatt i konkurs 23 juni. Det finns inga uppgifter om antal anställda och inte heller någon känd omsättning.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.