GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nyförvärv till SBL

Totalt har hon fyra säsonger i SBL, nu flyttar Anna Dahl till Sjuhärad.
Borås • Publicerad 10 augusti 2022
Foto: Malvina Lindström

Tidigare har hon representerat både Wetterbygden och Södertälje men nu kommer 24-åringen ansluta till Sjuhärads Basket.

Anna är en härlig tjej med bra erfarenheter av spel i SBL. Hon tillför vår redan starka forwardsuppsättning ytterligare dimensioner och vi tror och hoppas att hon ska kunna utvecklas ytterligare hos oss här i Borås., kommenterar sportchef Mattias Modig på klubbens hemsida.

Anna berättar på klubbens hemsida att lillasyster Lisa var en bidragande faktor till valet och att hon ser fram emot att spela med samma klubb som systern.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.