GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nyförvärv till Borås Basket

Borås Basket stärker laget med Elias Ekdahl Reining.
Borås • Publicerad 9 augusti 2022
Foto: Malvina Lindström

Elias Ekdahl Reining, 19, kommer spela för Borås Basket säsongen 2022/23 meddelar klubben på sin hemsida. Ursprungligen är han från Stockholm men har precis avslutat tre år på basketgymnasiet i Luleå. Nu ansluter han som forward/center i laget.

– Han är en ung lovande spelare som har helt rätt inställning till träning och elitidrott, vilket är en eftertraktad förmåga i dagens värld, säger Borås Baskets coach Henrik Svensson på klubbens hemsida.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.