unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nyförvärv nätade när Borås föll

Johan Hellström, tränare i Borås Hockey.
Johan Hellström, tränare i Borås Hockey.
Foto: Anton Hedberg

Borås Hockey förstärker med 26-årige Niklas Salo under resten av säsongen. Salo kommer från Finland, men har tidigare spelat i Hockeyettan med Vimmerby och senast Kiruna.

Nyförvärvet debuterade i onsdagens bortamatch mot Hanhals. Salo gjorde matchens första mål och Oscar Ribbnäs såg till att Borås hade 2–1-ledning inför sista perioden. Där var dock det roliga slut. Hanhals gjorde fem raka mål i sista perioden och matchen slutade 2–6.

– Även om Hanhals hade mer puck så gjorde vi en bra förstaperiod. Vi följde det vi hade pratat om. I andra frångick vi vårt spel de första tio minuterna och de fick momentum. Sen hittade vi rätt igen. Men i tredje blev vi för långa. Vi höll inte ihop laget och då rann det iväg, säger Borås tränare Johan Hellström till Borås tidning.