GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny skada i Elfsborg?

     STOCKHOLM 20210212
Elfsborgs Jacob Ondrejka, när AIK vann fredagens träningsmatch mellan AIK och IF Elfsborg med 1-0, på Friends Arena.
Foto: Henrik Montgomery/TT Kod: 10060
     STOCKHOLM 20210212 Elfsborgs Jacob Ondrejka, när AIK vann fredagens träningsmatch mellan AIK och IF Elfsborg med 1-0, på Friends Arena. Foto: Henrik Montgomery/TT Kod: 10060
     Foto: Henrik Montgomery/TT

     Det var i matchen mot Norrköping som Elfsborgs ytter Jacob Ondrejka satte sig ner på planen strax innan halvlek. Han tog sig för knät, och byttes ut direkt.

     – Det har kommit smygande och blivit värre och värre ju längre det har gått. Men nu fick jag den känslan tidigt i matchen, säger Ondrejka till Borås Tidning.

     Smärtan i knät kände han för första gången i matchen mot Halmstad, men den har kommit och gått. I senaste matchen tog det alltså stopp.

     Elfsborgs lagläkare Matilda Lundblad tror inte att det rör sig om någon allvarlig skada men skriver i ett sms att Ondrejka ska undersökas med MR. Även André Rømer klev av i matchen och tog sig för knät, men undersökningen på honom visar ingen skada.

     Erbjudande: Testa BT Digital Plus – 100 kr i 100 dagar

     Just nu kan du läsa alla nyheter från Borås Tidning digitalt i 100 dagar för endast 100 kr. Erbjudandet har ingen bindningstid och upphör automatiskt efter hundra dagar.

     I paketet ingår allt innehåll på bt.se, appen MinBT samt e-tidningen.

     Köp BT Digital Plus här.