GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny gymnasieutbildning i Borås – finns bara två i Sverige

Från och med nästa höst kan gymnasieelever på Sven Eriksonsgymnasiet i Borås kombinera sina studier med en elitutbildning i futsal.
Borås • Publicerad 5 september 2022
Sven Eriksonsgymnasiet.
Sven Eriksonsgymnasiet.Foto: Anders Robertsson

Att gymnasieutbildningen går att genomföras beror på att Sven Eriksonsgymnasiet tagit fram en nationell godkänd idrottsutbildning med fokus på futsal, rapporterar P4 Sjuhärad.

Gymnasiet är ett av två i Sverige som erbjuder den nya utbildningen.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.