GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny forward värvad till BHC

Albin Storm har spelat i SHL, allsvenskan och gjort sex säsonger i hockeyettan. Nu är han BHCs senaste nyförvärv.
Borås • Publicerad 3 augusti 2022
Albin Storm. Arkivbild.
Albin Storm. Arkivbild.Foto: Jesper Hallberg

Albin Storm, 25, är BHCs nyaste spelare. Forwarden har en stabil bakgrund i flera hockeyettanklubbar. Ursprungligen är han från Lidköping men flyttade till Växsjö för att studera på hockeygymnasiet och spela i Lakers juniorlag.

– Det är en väldigt intressant spelare. Han har en attityd som är 100 procent. Det är en energispelare som det händer mycket kring, säger klubbchefen Christoffer Holst till Borås Tidning.

Storm har spelat i SHL, allsvenskan och gjort sex säsonger i hockeyettan.

Mer info hittar du här.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.