GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Norrbys första träning - då dök förre allsvenska stjärnan upp

Norrby gjorde sitt första träningspass för året. Då var en oväntad spelare med: Moestafa El Kabir, 33, tidigare i bland annat Häcken.
Borås • Publicerad 11 januari 2022
Moestafa El Kabir var med på Norrbys första träning på måndagskvällen.
Moestafa El Kabir var med på Norrbys första träning på måndagskvällen.Foto: Joel Besseling

Norrby drog på måndagskvällen igång sin försäsongsträning. Med på plan var den tidigare allsvenska stjärnan Moestafa El Kabir.

Åren 2013 och 2014 gjorde han 19 mål på 32 matcher i Häcken och var lagkamrat med Norrbys tränare Mak Lind. Nu är han klubblös efter att ha spelat med Hammarby TFF i division 1 under hösten.

– Vi vet vem det är och vi har sagt att vi bara ska se hans fysiska status. Jag skulle nog inte kalla det att han är här och provar med oss, utan vi undersöker möjligheten. Men han har galet mycket kvalitet i sig, sen får vi se vart det bär av, framför allt fysiskt då, säger Mak Lind till BT.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.