GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Norrby värvar – och lånar ut direkt

Norrby värvar 18-årige Max Andersson från Lindome. Norrbyäventyret börjar med en utlåning – till Lindome.
Borås • Publicerad 23 januari 2022
Lasse Nilsson och Norrby värvar Max Andersson från Lindome. Han går direkt tillbaka till Lindome på lån, men framtiden ser ljus ut för 18-åringen, enligt Nilsson.
Lasse Nilsson och Norrby värvar Max Andersson från Lindome. Han går direkt tillbaka till Lindome på lån, men framtiden ser ljus ut för 18-åringen, enligt Nilsson.Foto: Joel Besseling

Andersson, som är född 2003, och etablerade sig i Lindomes A-lag under gångna säsongen, beskriver sig själv som spelare:

– Jag är bra med att få bollen på fötterna felvänd men jag är även stark i djupled, säger han till BT.

Lasse Nilsson är sportchef i Norrby. Han säger så här om sin nya adept:

– Vi fick upp ögonen för honom. Han ska gå klart skolan först och kommer inte ansluta förrän till sommaren, men vi ser en ljus framtid tillsammans med Max. Vi hoppas kunna utveckla honom så han kan vara med och göra superettanmatcher redan i höst med oss.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.