GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Norrby tappar given startspelare

     Norrby • Publicerad 12 januari 2021
     Jonathan Azulay
     Jonathan Azulay
     Foto: Johan Valkonen

     Norrby tappar Jonathan Azulay. Den givne startspelaren i backlinjen är klar för seriekonkurrenten Örgryte.

     – Det känns jättekul och spännande att komma till en så fin förening. jag känner ju till föreningen och känner många som jobbar här och spelare i laget så jag vet ju vilken fin verksamhet som bedrivs här och det var absolut en av anledningarna till att det var lockande att komma hit, säger Azulay till Örgrytes hemsida.

     Norrbys sportchef Lasse Nilsson tycker det är tråkigt att Azulay lämnar.

     – Det var en spelare vi fört diskussioner med och det är tråkigt att han lämnar oss. Dels som fotbollsspelare, dels som person. Han är superbra att ha att göra med. Självklart är det tråkigt, men det är så fotbollen är, säger han till Borås tidning.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.