GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Mittfältaren lämnar Elfsborg

     Sista matchen blev mot Kalmar på söndagen. Robert Gojani lämnar Elfsborg för det danska laget Silkeborg. Allt som är kvar är en läkarundersökning.
     Sport • Publicerad 30 augusti 2021
     Robert Gojani väntas skriva på för danska Silkeborg under måndagen och lämnar därmed Elfsborg.
     Robert Gojani väntas skriva på för danska Silkeborg under måndagen och lämnar därmed Elfsborg.
     Foto: Ceasar Segergren

     2018 kom Robert Gojani till Elfsborg från Jönköping Södra, när han följde med managern Jimmy Thelin. Hans kontrakt går ut till vintern, men ser alltså ut att lämna redan nu.

     Enligt uppgifter som Borås Tidning tagit del av kommer Gojani skriva på ett treårskontrakt med Silkeborg. Under måndagen ska han läkarundersökas och om allt går bra där så väntas han skriva på samma dag.

     – Jag har precis hållit ett tal inne i omklädningsrummet där jag tackat grabbarna för fantastiska år här, det är med blandade känslor som jag lämnar, sa Robert Gojani efter vinstmatchen mot Kalmar.

     I Silkeborg spelar den goda vänner och före detta lagkamraten från J-Södra, André Calisir.

     – Han är en nära vän och våra familjer trivs bra tillsammans. Självklart var han en viktig del i att mitt val föll på Silkeborg.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.