GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mindre än en månad sedan den allvarliga olyckan - nu tävlar han igen

Det var i början av juli som rallycrossföraren Robin Larsson från Svenljunga var själv i garaget och mekade. Då slant vinkelslipen och träffade honom över halsen.
Borås • Publicerad 27 juli 2022
Robin Larsson är tillbaka efter den otäcka olyckan, när en vinkelslip höll på att avsluta hans liv.
Robin Larsson är tillbaka efter den otäcka olyckan, när en vinkelslip höll på att avsluta hans liv.Foto: Frida Winter

Inte ens en månad har gått sedan Robin Larsson höll på att stryka med efter att ha träffats över halsen av en vinkelslip. Han fick sy ett fyrtiotal stygn men kunde skrivas ut senare samma kväll.

För en vecka sedan togs stygnen bort och Larsson är redo att tävla igen.

Innan skadan vann han sin första seger på Nitro RX-touren i England och i helgen ska han medverka i deltävling två i Strängnäs. Olyckan har gjort att han inte kunnat träna men Larsson är hoppfull.

– Det flöt på så pass bra i första tävlingen. Jag vill vara med i toppen och samla poäng. Det är många tävlingar kvar. Pallen hade varit trevligt, säger han till BT.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.