GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mello-artistens tokiga utmaning – sprang Kretsloppet baklänges

Emil Gullhamn, känd från Mello-bandet State of Drama och radioprogrammet Puls FM, utförde en tokig utmaning under Kretsloppet i Borås. Nämligen att springa hela loppet baklänges.
Borås • Publicerad 17 september 2022

Under lördagen gick Kretsloppet av i Borås som återigen blivit ett stadslopp med målgång vid Stora torget.

En av de som valde att springa tio kilometers-varianten av loppet var Sjuhäradsartisten Emil Gullhamn. Han sprang Kretsloppet baklänges.

– Jag har haft med min flickvän som ledsagare, utan henne hade jag inte klarat det här. Men det är roligt med utmaningar. Vi får se vad det blir nästa gång, säger han till BT.

Vad var det som gjorde att Gullhamn fick för sig att springa baklänges då?

– Fredrik Sandgren utmanade mig på Puls FM. Och det var direktsändning och då kan man ju inte säga nej. Jag försöker och lära mig att säga nej men...jag går på den hela tiden, säger han till tidningen.

Se artistens målgång här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.