GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Märkliga incidenten under Borås Triathlon – cyklist krockade med ko

Under Borås Triathlon fick norrmannen Joachim Reitan uppleva en märklig sak. En krock med en ko gjorde att han fick avbryta loppet.
Borås • Publicerad 5 juni 2022
Kon sprang ifrån platsen men norrmannen Joachim Reitan fick bryta loppet.
Kon sprang ifrån platsen men norrmannen Joachim Reitan fick bryta loppet.Foto: Joachim Reitan

Det hade inte ens gått två mil utav cyklingen innan olyckan inträffade nära Tärby kyrka.

– Joachim tänkte att han skulle smyga förbi, men då flyttade sig kon och de åkte ner i diket tillsammans. Han fick både cykeln och kon över sig, säger tävlingsledaren Jonas Colting.

Kon sprang iväg och Reitan fick avbryta loppet på grund av att han fick en form av blödning.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.