GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Lokala talangens kontrakt ännu inte förlängt

     Elfsborgs 20-åring Noah Söderberg har gjort sex inhopp i allsvenskan denna säsongen och varit dominant i u21-laget. Men hans kontrakt har ännu inte blivit förlängt.
     Borås • Publicerad 6 oktober 2021
     Noah Söderberg har ännu inte fått någon kontraktsförlängning.
     Noah Söderberg har ännu inte fått någon kontraktsförlängning.
     Foto: Ceasar Segergren

     Fem spelare flyttades upp till Elfsborgs A-lag från ungdomsleden inför säsongen. Noah Söderberg, Gustav Broman, Kevin Holmén, Oliver Zandén och Jack Cooper Love.

     De två sistnämnda har fått speltid i A-laget denna säsongen och har redan fått förlängda kontrakt med Elfsborg. Noah Söderberg har också fått speltid, men ännu ingen kontraktsförlängning.

     – Det har varit lite snack om det. Jag är positiv till en förlängning, men vi får se vad som händer, säger Söderberg.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.