GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Klartecken för träningsmatcher

     Seniorlag får spela max en träningsmatch i veckan från och med den 1 juni.
     Seniorlag får spela max en träningsmatch i veckan från och med den 1 juni.
     Foto: Arkivbild

     Regeringen meddelade nyligen att man lättar på coronarestriktionerna från och med den 1 juni, vilket var ett välkommet besked för landets fotbollsklubbar.

     Samtidigt förlängde Västra Götalandsregionen sina skärpta regler till den 6 juni vilket innebar en minst sagt knepig situation för vad som gällde seniorfotbollen. Men på måndagen förtydligade VG-regionen sina restriktioner och godkände att seniorlag får spela träningsmatcher från och med den 1 juni.

     Beskedet säger att ett lag får spela max en match i veckan. Vad gäller seriestarten för lokalfotbollen så kommer den starta tidigast den 11-15 juni.

     Erbjudande: Testa BT Digital Plus – 100 kr i 100 dagar

     Just nu kan du läsa alla nyheter från Borås Tidning digitalt i 100 dagar för endast 100 kr. Erbjudandet har ingen bindningstid och upphör automatiskt efter hundra dagar.

     I paketet ingår allt innehåll på bt.se, appen MinBT samt e-tidningen.

     Köp BT Digital Plus här.