GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KLART: Niklas Hult återvänder till Elfsborg – efter åtta år

Efter åtta år utomlands står det klart – Niklas Hult återvänder till IF Elfsborg.
Borås • Publicerad 15 juli 2022
Niklas Hult är tillbaka i Elfsborg efter åtta år utomlands.
Niklas Hult är tillbaka i Elfsborg efter åtta år utomlands.Foto: Frida Winter

Spelarens återkomst bekräftas på Boråsklubbens hemsida.

– Det känns som hemma. Nu var det många år sen man var här men det känns riktigt bra att ha på sig de här färgerna igen. Riktigt skoj, säger Hult i ett Youtube-klipp på klubbens hemsida.

I klippet berättar Hult att han fått flera anbud från utländska klubbar men att han till slut valt att signera ett kontrakt med Boråsklubben som kommer att vara till 2025.

– I slutändan kände jag och familjen att det var helt rätt läge att komma till Elfsborg. Det känns som att jag och Elfsborg möts i en bra tid. Jag har några år kvar och känner att jag kommer kunna bidra på ett bra sätt och Elfsborg är på uppgång. Det kommer bli roligt att spela fotboll här igen, säger han.

På lördag gör Hult sin första träning med sin nygamla klubb.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.