GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Klart för badminton-SM i Boråshallen

     Borås • Publicerad 9 juli 2021
     Arkivbild. Borås Badminton arrangerar badminton-SM som går av stapeln den 13-15 augusti.
     Arkivbild. Borås Badminton arrangerar badminton-SM som går av stapeln den 13-15 augusti.
     Foto: Jan Pettersson

     Badminton-SM skulle först ha genomförts under vinter 2021 som del i SM-veckan. Men pandemin satte stopp den gången. Nu har restriktionerna lättats och mästerskapet arrangeras istället 13-15 augusti.

     Gerhard Englund är vice ordförande i Borås Badminton och ser fram emot att äntligen få dra igång SM.

     – Det känns jättebra att det nu är beslutat. Vi tror att vi ska få fullt deltagarantal, eftersom suget är stort nu när allt har varit inställt. Det blir som en uppstart på ny säsong för alla seniorer, säger han till Borås Tidning.

     Spelplatsen är Boråshallen och under mästerskapet kommer det röra sig mycket folk i området. Omkring 200 spelare, en stor mängd funktionärer och även publik.

     – Planen är att ha publik, omkring 300 åskådare, säger Gerhard Englund.

     Läs mer på Borås Tidning.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.