GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kaptenen förlänger med Borås Basket

     Borås • Publicerad 22 juli 2021
     Fredrik Andersson.
     Fredrik Andersson.
     Foto: Lars-Åke Green

     Borås Basket lagbygge har kommit igång på allvar. Nu förlänger lagkapten Fredrik Andersson, som missade hela förra säsongen på grund av en skada.

     Trots att hans rehabträning har varit lång var det aldrig aktuellt för 28-åringen att inte fortsätta.

     – Nej verkligen inte. Det är klart att det funnits jobbiga tankar, men jag är mycket mer stabil mentalt och känslomässigt nu och jobbat mig igenom de tuffare perioderna. Jag lärde mig mycket från första skadan. Under denna rehabperioden har jag varit på en mer jämn nivå, säger Fredrik Andersson till Borås Tidning.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.