GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jimmy Thelin förlänger med Elfsborg – stannar i flera år

Borås • Publicerad 30 december 2021
IF Elfsborg manager Jimmy Thelin
IF Elfsborg manager Jimmy ThelinFoto: Johan Valkonen

De två senaste säsongerna har Elfsborg varit ett topplag i Allsvenskan som varit med och utmanat om SM-guldet. Nu står det klart att huvudtränaren Jimmy Thelin stannar i klubben de kommande åren.

Elfsborg och Thelin är överens om en förlängning av nuvarande avtal och Thelin har nu kontrakt till och med säsongen 2025.

– Vi har fyra utmanande och utvecklande år bakom oss, och nu blickar vi framåt mot fyra minst lika spännande och utmanande år. Samarbetet med klubbchef Stefan Andreasson och styrelsen har varit väldigt bra och vi har byggt upp en ömsesidig respekt för varandra – och framför allt för IF Elfsborg. Vi har en gemensam vision och jag är stolt över att få fortsätta vara en del av IF Elfsborg, säger Jimmy Thelin till klubbens hemsida.

Jimmy Thelin kom till Elfsborg inför säsongen 2018. Han har fått ta emot pris som årets ledare av den svenska domarkåren.

– Jimmy har verkligen lyckats ihop med sitt team skapa ett lag och en miljö som gjort att vi har utvecklats för varje säsong. Det har visat sig i de sportsliga resultaten, men också i att spelare har utvecklats för att kunna ta steget ut i Europa. På spelarmarknaden är vi kanske mer intressanta än någonsin, säger klubbchefen Stefan Andreasson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.