GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jesper Karlsson kan vara på väg mot ny klubb

Spansk klubb tror sig kunna värva Jesper Karlsson.
Sport • Publicerad 9 augusti 2022
Foto: Patrick Post

Jesper Karlsson har tidigare spelat i Elfsborg och nu senast i AZ Alkmaar, den nederländska klubben. Nu kommer nya uppgifter från den spanska tidningen Faro de Vigo om att Karlsson kan vara på väg till den spanska klubben Celta Vigo.

Elfsborg sålde yttermittfältaren för stora summor. Om det är en stor försäljning som sker mellan AZ Alkmaar och Celta Vigo lär Elfsborg få en stor summa till följd av en vidareförsäljningsklausul.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.