GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Isak Jansson vill följa drömmen utomlands

Isak Jansson från Kinna har sedan 2018 spelat för Kalmar FF. Nu verkar talangen ha nya utmaningar framför sig, utanför Sverige.
Borås • Publicerad 26 juli 2022
Isak Jansson, Kalmar FF
Isak Jansson, Kalmar FFFoto: Victor Laag

Det har ryktats om att Isak Jansson ska lämna Kalmar FF för att istället gå över till Malmö men nu verkar planerna ha ändrats igen. Enligt uppgifter till Expressen är det en klubb i spanska andraligan som lockar den 20-åriga fotbollspelaren.

Isak har varit tydlig med att han vill testa att spela utomlands.

Det är fortfarande detaljer kvar innan överföringen kan genomföras men om allt går som planerat kan han skriva på för den spanska klubben inom snar framtid.

Läs vidare.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.