GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I DAG: 250 cyklister tävlar i Borås

På söndagen har det åter blivit dags för Borås GIF att låta södra Sveriges cykelungdomar tävla i Borås MTB Challenge. Över 250 cyklister beräknas tävla under lördagen.
Borås • Publicerad 28 augusti 2022
Borås GIF.
Borås GIF.Foto: Lars-Åke Green

Intresset för Borås MTB Challenge 2022 har varit stort menar ordförande Jonas Peterson. Det var 2019 som Borås GIF anordnade sin allra första MTB Challenge på Knektås. Nu genomförs tävlingen för fjärde gången.

– Vi ser verkligen fram emot att få utveckla vårt arrangemang vidare och att så många cyklister vill komma och tävla hos oss. MTB intresset fortsätter växa vilket är superkul att konstatera. Vi har också fler GIF Cyklister som är ute och tävlar vilket är ett bra bevis på den träningsverksamhet vi bedriver, säger Jonas Peterson, ordförande Borås GIF skidor i ett pressmeddelande.

Årets tävlingsbana har utökats med nyheter. Det är två nya slingor som skapats för att ge cyklisterna mer tekniskt utmanande partier.

– Vi ser fram emot att få visa upp vår arena och tävlingsbana för alla cyklister och tillsammans med över 50 funktionärer kunna skapa härlig cykelfest för alla från 5-65 år, säger Jonas Peterson.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.