GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Hundratals boxare tar över Boråshallen i helgen

     Till helgen arrangeras boxningsturneringen King of the Ring i Boråshallen. 478 boxare från tolv olika länder är anmälda.
     Borås • Publicerad 4 november 2021
     Raymond Husac, tävlingsledare för boxningsturneringen King of the Ring.
     Raymond Husac, tävlingsledare för boxningsturneringen King of the Ring.
     Foto: Anton Lorentzson

     Turneringen King of the Ring har arrangerats sedan 2012. Förra året ställdes den in på grund av pandemin. Nu till helgen är turneringen tillbaka.

     – Känslan är skräckblandad förtjusning. Det är kul att vara igång, svensk boxning behöver det. Alla vill tävla. Men corona finns och är inte att leka med. Vi har genomfört alla försiktighetsåtgärder som går, säger Raymond Husac, tävlingsledare.

     I dagarna tre ska boxare från bland annat Kanada, Libanon, England och Sverige kämpa om bältet och titeln ”King of the Ring”.

     King of the Ring startar på fredag den 5 november och håller på till och med söndagen.

     Läs mer om detta på Borås Tidning.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i 100 dagar för endast 100 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.