unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hockeylaget ”kidnappade” Borås nyförvärv

Borås Bandy.
Borås Bandy.
Foto: Johan Valkonen

En dråplig händelse inträffade på söndagen för alla inblandade. Borås Bandy har värvat slovaken Peter Beneš. Allingsås hockeylag har värvat landsmannen Martin Chonavec. När Allingsås representanter skulle hämta sitt nyförvärv på Landvetter blev allting fel. De tog med sig Borås värvning.

– Jag ser att en kille droppar en hockeybag utanför Landvetter. Bra, där är han, bra. Han pratar i telefon så han uppfattar inte att jag säger Martin till honom, säger Erik Martinsson, som var Allingsås representant på platsen till Sportbladet.

Beneš åkte sedan med hela vägen och förstod ingenting när han kom fram till en ishall.

– När vi står utanför ishallen frågar han ”where is the bandy arena?” och vi skakar på huvudena. Nej, nej, vi spelar härinne. ”But the games?”. Ja, de också.

Allingsås fick köra tillbaka Borås värvning och hämta sin egen. Läs hela historien här.