GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Han fortsätter i Borås Basket – ”Skönt”

Andreas Persson har skrivit på ett nytt kontrakt med Borås Basket som hör att han stannar den kommande säsongen.
Borås • Publicerad 1 september 2022
Andreas Persson.
Andreas Persson.Foto: Jan Pettersson

– Det är skönt att ha med Andreas på tåget. Han är en extremt rutinerad spelare med en hög högstanivå. Han är en stor tävlingsmänniska och kan göra lite av allt på basketplanen, det kommer bli ett lyft för hela truppen, säger Head coach Henrik Svensson i ett pressmeddelande på basketklubbens hemsida.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.