GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Han blir Baiks nya tränare

Borås • Publicerad 22 november 2019
.
.Foto: Anton Hedberg

Borås AIK har stått utan tränare sedan början av november då Vedad Aganovic bestämde sig för att lämna. Under fredagen presenterade Baik Nico Nicolaidis som ny futsaltränare. Han är en gammal BAIK:are och går nu in tillsammans med Marius Bezykornovas och Rickard Jokinen i tränaransvaret.

– Vi kommer att dela på uppgifterna och då Marius och Rikard har erfarenheter som spelare som är helt ovärderliga ska vi ta till vara på det och det finns ingen hierarki utan vi diskuterar allting, säger Nico Nicolaidis i en kommentar på Baik:s hemsida.

Anna EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.