GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Han är Borås Baskets nya tillskott: ”Känns sjukt kul”

Borås Basket har haft fullt upp under sommaren och avslöjat många nya tillskott i klubben. Den senaste basketspelaren att skriva på är 22-årige guarden Erik Juhlin, som tidigare spelat i Huskvarna för Wetterbygden.
Borås • Publicerad 23 juli 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Valkonen

– Det känns sjukt kul att ha skrivit på för Borås! Klubben har varit i toppen av SBL under många år och det ska bli häftigt att slå sig in i laget, säger Erik Juhlin i Borås Baskets senaste inlägg på deras sajt.

Karriären började i Arvika Basket. Under gymnasietiden flyttade han till Huskvarna för att sedan studera på Sanda Basketgymnasium. I Huskvarna blev han kvar i sex säsonger; där två var i SBL och två i Superettan.

Nu är det dags för en helt ny stad och klubb.

– Det ska bli spännande med en ny klubb, som sagt så har Borås ett bra lag med många duktiga spelare men jag ska försöka ta en plats och visa att jag förtjänar minuter, säger Erik Juhlin till Borås Basket och fortsätter:

– Förväntningarna inför säsongen är att utvecklas som basketspelare så mycket som möjligt. Det kommer vara tufft men jag ser fram emot det.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.