GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Gott om publik när BHC krossade motståndet

     Efter pandemin var det många hockeysugna supportrar som såg när BHC krossade Värnamo i första hemmamatchen för säsongen. Dessutom fick de se sin ryska stjärnmålvakt Konstantin Barulin hålla nollen igen.
     Borås • Publicerad 14 oktober 2021
     Målvakten Konstantin Barulin höll tätt. BHC vann med 7–0 mot Värnamo.
     Målvakten Konstantin Barulin höll tätt. BHC vann med 7–0 mot Värnamo.
     Foto: Jan Pettersson

     Hela 847 åskådare fanns på plats när BHC spelade sin första hemmamatch för säsongen. Publiksiffran kan jämföras med Norrbys 494 åskådare samma dag som restriktionerna släpptes, eller Borås Baskets publiksiffra mot Luleå, 708 åskådare.

     – Det visar att hockeyn är på tillväxt i Borås. Förhoppningsvis sprids ordet på stan också, säger BHC:s klubbchef Christoffer Holst till BT.

     Publiken på plats hade all anledning att jubla. BHC krossade nämligen Värnamo. 3–0 i första perioden blev tillslut hela 7–0. Den ryska stjärnmålvakten Konstantin Barulin höll sin andra raka nolla, trots att BHC spelade tre mot fem i nästan två hela minuter i andra perioden.

     BHC har nu en förlust (då hade inte Barulin arbetstillstånd och stod inte i målet) och två vinster i inledningen av säsongen.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.