GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fjärde amerikanen till Borås Basket: ”Kan inte vara mer taggad”

Bodie Hume blir den fjärde amerikanen som intar Borås Basket, skriver klubben på sin hemsida.
Borås • Publicerad 10 juli 2022 • Uppdaterad 11 juli 2022
Coach Henrik Carlsson får in en fjärde amerikan till klubben.
Coach Henrik Carlsson får in en fjärde amerikan till klubben.Foto: Johan Valkonen

Hume kommer direkt från Northern Colorado University och har under sin collegekarriär varit på NBA-radarn flertal gånger. Klubben menar att han kommer de både storlek och atletism på vingpositionerna.

– I och med att William valde att lämna kände vi att vi behövde lite mer storlek på våra importvärvningar, säger assisterande coach Henrik Carlsson.

– Jag kan inte vara mer taggad! Det känns overkligt att äntligen få spela professionellt efter att ha tänkt på det under en sån lång tid, säger Bodie Hume till Borås Basket.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.