GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Experten förbannad på boråsarna

     Elfsborg är sannerligen med i den allsvenska guldstriden. Med sex matcher kvar ligger man två poäng bakom ledande Djurgården. I senaste matchen mot Sirius var det bara 4 140 åskådare på plats, vilket får SVT:s expert, Daniel Nannskog, att rasa.
     Borås • Publicerad 27 oktober 2021
     Arkivbild. SVT-experten Daniel Nannskog rasar mot Elfsborgs publiksiffror i en allsvensk guldstrid.
     Arkivbild. SVT-experten Daniel Nannskog rasar mot Elfsborgs publiksiffror i en allsvensk guldstrid.
     Foto: Anders Robertsson

     Efter vinstmatchen mot Sirius hamnade fokus på läktarna och publiken. Eller snarare avsaknaden av publiken. Endast 4 140 åskådare såg matchen, vilket är en fjärdedel av arenans kapacitet. Det var något som SVT-experten Daniel Nannskog reagerade starkt på.

     – Jag är inte alls nöjd. Jag blev provocerad och förbannad när jag såg matchen. De har chansen att knipa ett guld och så tittar man på arenan och det är helt tomt. Det är runt 4 000 personer där, vilket är en fjärdedel av kapaciteten. Var är Boråsfolket? Kom och stötta laget och fyll arenan, säger Daniel Nannskog i programmet Fotbollsstudion.

     Även den före detta Elfsborgstränaren Jörgen Lennartsson hånade publiken. Det var efter Helsingborgs match mot Gais som tränaren fick frågan varför ”endast” 4 407 åskådare kom, när Helsingborg jagar allsvensk plats.

     – Samma som Elfsborg har i guldstriden i allsvenskan då, kan man säga, säger Jörgen Lennartsson enligt Kvällsposten.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i 100 dagar för endast 100 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.