unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Eriksson tillbaka i Borås Hockey

Anders Eriksson.
Anders Eriksson.
Foto: Lena Gunnarsson

Efter tio år med Växjö Lakers och Örebro i Hockeyallsvenskan och SHL samt utlandsäventyr i Tyskland och Danmark återvänder Anders Eriksson till Borås Hockey. Den 35-årige centern har tränat med klubben en tid och nu är kontraktet i hamn. Det innebär att Eriksson spelar med Borås i Hockeyettan hela säsongen.

Borås Hockey har gjort en insamling för att finansiera nyförvärvet och den gav totalt 200 000 kronor.

”Det är fantastiskt roligt att se vilken otrolig styrka det finns i Borås som har gjort att vi har kunnat plocka hem Anders till säsongens trupp! Utan er i dessa tider hade denna värvning aldrig varit möjlig - men tillsammans gjorde vi det!”, skriver Borås Hockey på klubbens hemsida.

Anders Eriksson spelade allsvensk hockey i Borås i slutet på 00-talet. Han gick sedan till Växjö Lakers som han var med och tog till SHL.