GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tolv matcher utan vinst för Elfsborg – fans vill att tränaren ska sluta

Det är kämpigt för Boråsklubben IF Elfsborg nu. På torsdagen förlorade klubben sin tolfte match mot Oskarshamn AIK med 1-0. Nu uttrycker flera fans på sociala medier att tränaren Jimmy Thelin bör avgå.
Borås • Publicerad 3 september 2022 • Uppdaterad 5 september 2022
Vissa av fansen vill att tränaren Jimmy Thelin ska avgå.
Vissa av fansen vill att tränaren Jimmy Thelin ska avgå.Foto: Johan Valkonen

Kritiken från fansen har blivit allt större efter fler och fler förluster. Men Jimmy Thelin har en plan på hur Elfsborg ska gå till väga för att försöka vinna.

– Vi har inte varit tillräckligt bra. Vi kan inte kolla bakåt, vi måste titta framåt och bibehålla en stark kultur i laget och göra ett hård jobb på träningar. Det finns ingen ”quick fix”, säger han till P4 Sjuhärad.

Angående kritiken från fansen svarar Thelin så här:

– Det ingår i mitt jobb. Supporterkulturen är känslomässig och engagerad, de är dedikerade och det kan lätt bli frustration när man ser sitt favoritlag förlora matcher. Då är jag ytterst ansvarig, säger tränaren till P4 Sjuhärad.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.