GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elfsborgsstjärnan missar afrikanska mästerskapen

Elfsborgs mittback Maudo Jarjué var utanför Gambias lag när den slutgiltiga truppen presenterades – på grund av knäskada. Norrbys Bubacarr Jobe finns med i truppen.
Borås • Publicerad 22 december 2021
Arkivbild. Maudo Jarjué missar Afrikanska mästerskapen.
Arkivbild. Maudo Jarjué missar Afrikanska mästerskapen.Foto: Johan Valkonen

I början på december berättade Maudo Jarjué för BT att det var osäkert om han skulle kunna delta i Afrikanska mästerskapen som inleds 9 januari. Ett mästerskap hans nation kvalificerat sig till för första gången i historien.

– Det är 50/50 att jag kan vara med, men om jag är 100 procent kommer jag att åka, sade han då.

Under det senaste landslagsuppehållet ådrog han sig en knäskada, därav osäkerheten. Trots det spelade han i den näst sista allsvenska matchen mot AIK.

Nu står det klart att han inte är uttagen i det, för Gambia, historiska mästerskapet. Däremot så finns Bubacarr Jobe, Norrbyspelaren, med i truppen.

Jobe är med i Gambias trupp till Afrikanska mästerskapen.
Jobe är med i Gambias trupp till Afrikanska mästerskapen.Foto: Johan Valkonen
Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.