unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elfsborg värvar back

Maudo Jarjué är klar för Elfsborg.
Maudo Jarjué är klar för Elfsborg.
Foto: Elfsborg

Elfsborg har gjort klart med en ny back. Det är 23-åringen Maudo Jarjué som närmast kommer från Austria Wien i Österrike.

– Det känns jättebra och jag är glad att vara på plats. Jag har sett en del matcher med Elfsborg och jag har pratat med många om klubben. Man ser att laget har höga ambitioner, alla i laget vill spela och jobbar hårt och fightas. Det är ett bra lag och det är därför jag är här, säger Maudo till Elfsborgs hemsida.

Nyförvärvet är född i Gambia, men har också medborgarskap i Guinea-Bissau. Han har spelat i Europa sedan 2016 för klubbar i Portugal, Azerbajdzjan och nu senast Österrike.

– Jag är en central försvarare, tror på mig själv och har höga ambitioner och stora mål. Ger alltid 100 procent av mig själv på träning och match. Är stark fysiskt och snabb, säger nyförvärvet till Elfsborg.se.

Läs mer

IS-kvinnor greps på Arlanda på väg tillbaka till Borås

Borås. Skedde under fredagen.
Genrebild.

Bortrövad och slagen - nu åtalas fyra personer

Borås. Skedde strax innan jul.
Genrebild. Foto: Borås Tidning.

Borås HC:s match skjuts fram

Sport. Coronasmitta i Tranås.
Genrebild.

Intagen tog sig upp på anstaltens tak

Nyheter. Drama vid fängelset.
Arkivbild .

Polisen stoppade bil på Sjöbo

Nyheter. Misstänks för brott.
Polisen stoppade bil på Sjöbo

En person till sjukhus efter olycka

Nyheter. Krock på Göteborgsvägen.
En person till sjukhus efter olycka